17 / 05 / 2024

nef 39Kent1İstanbul

nef 39Kent1İstanbul

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı A. Faruk Göksu tarafından kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, İstanbul’un 39 ilçesini planlamak ve dayanıklı bir kent yaratmak hedefiyle çalışmalara başladı.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

İnistanbul Lokal'de kampanya!

İş GYO ve Nef' in İstanbul Topkapı'da hayata geçirecekleri İnistanbul projesinin ilk bölümü olan Gala'daki 875 daire 3 haftada satılırken, ikinci proje İnistanbul Lokal'in kampanyası başladı

İnistanbul Lokal'de kampanyalar başladı!

İş GYO ve Nef' in İstanbul Topkapı'da hayata geçirecekleri İnistanbul projesinin ilk bölümü olan Gala'daki 875 daire 3 haftada satüırken, ikinci proje İnistanbul Lokal'in kampanyası başladı.

Nef Inİstanbul Lokal satış fiyatları!

Nef Inİstanbul Lokal satış fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede E-5 karayoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

İnistanbul Lokal’de yeni blok avantajlı fiyatlarla satışta!

İş GYO ve Nef'in İstanbul Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışa çıkarıldı.

Nef İnİstanbul Lokal teslim tarihi!

Nef İnİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.

nef 39Kent1İstanbul Haberi

nef 39Kent1İstanbul


NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı A. Faruk Göksu tarafından kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, İstanbul’un 39 ilçesini planlamak ve dayanıklı bir kent yaratmak hedefiyle çalışmalara başladı. Büyük Marmara depreminin 15’inci yılında çağrı yapan platform, “39Kent1İstanbul” çalışması için genç uzmanlar ve kamuya birlikte çalışma teklifinde bulunuyor. 3 ay sürecek çalışmada tüm ilçelerin mekânsal strateji planları hazırlanacak. Bir mimar ve şehir plancısının başkanlığında toplanan mimarlık öğrencileri, şehir plancıları, felsefe ve ekonomi öğrencileri bir araya gelerek şehrin tüm planını değiştirecek. 


ANADOLU’YA YAYILACAK


Ekip, çalışmalarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve tüm ile belediyeleri ile paylaşacak. Gönüllü olarak çalışan uzmanların yaptıkları çalışma kentsel dönüşüm sürecinde yapılan çalışmalarda da yol gösterici olacak. Yapılan çalışmalarda ilçede olması gereken kamusal...