04 / 05 / 2024

Nef Avrupa

Nef Avrupa

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Erden Timur: Avrupa pazarında konut fiyatlarını değiştireceğiz!

Türkiye’de tasarladıkları modüler evleri yurt dışına götüeceklerini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Avrupa’da en yüksek maliyet kalemi olan işçilik giderlerini azaltarak, konut fiyatlarını değiştireceğiz" diye konuştu...

Nef rotasını Amerika ve Avrupa'ya çevirdi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi...

Türkiye 2017’de konut satışında Avrupa birincisi oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur Türkiye'nin konut satışlarında Avrupa birincisi olduğunu söyledi. Timur, bu rekorun gelmesinde devletin yasal düzenlemelerle getirdiği teşvikler ve kampanyaların etkisinin büyük olduğunu açıkladı.

Nef Amerika ve Avrupa'da yeni projeye hazırlanıyor!

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Nef Kağıthane 05 ev fiyatları!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane 05 ev fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Nef Konutları Yenibosna Projesi fiyat!

Nef Yenibosna Projesi, 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 620 bin TL'den başlıyor...

Yenibosna Nef Ataköy daire fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Ataköy'de E-5 yolu üzerinde inşa edilen Nef Ataköy projesi Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Yenibosna Nef Ataköy daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor.

EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ilk defa gayrimenkul sektörüne adım attı. EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu.

Nef Ataköy Emlak Konut kampanyası 2017!

Konut, ofis, otel ve mağazalardan oluşan Nef Ataköy projesi 6 blok şeklinde İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 822 bin TL'den başlıyor. İşte Nef Ataköy Emlak Konut kampanyası 2017...

Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi Nisan 2019'da teslim ediliyor. Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Nef, Bodrum'da otel açacak!

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.

Nef Avrupa Haberi

Nef Avrupa

5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, ulaşılması zor bir rekora imza atan Nef in hedefi dünyadaki 10 önemli metropolde projeler geliştirmek. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, lüksü ulaşılabilir kıldıklarını belirterek "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor. Timur, 5 yıl içinde ise 5 bin konut ile 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirmeyi planladıklarını belirtiyor.


Sosyal bir şirket olarak 7 yıl önce kurulan Nef, 5 yıldan daha kısa sürede 1 milyar TL ciroya ulaşarak, reel sektörde Cumhuriyet tarihinde bir rekora imza attı. Son 3 yıldır sektörde konut satış adedinde ve ciroda lider olan Nef in anlamı ise 'nefes'ten geliyor. Nefes alıp vermek gibi aldığını vermek felsefesinden yola çıkan Nef,...