29 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler ne zaman teslim

Nef Bahçelievler ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi Nisan 2019'da teslim ediliyor. Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de teslimler Aralık 2018'de!

1000'den fazla konuttan oluşan Nef Bahçelievler projesi 44 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Aralık 2018'de teslim edilecek projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim Haberi

Nef Bahçelievler ne zaman teslim

Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Bahçelievler projesi, 44 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Toplamda 1.023 daire ve 14 mağazadan oluşan Nef Bahçelievler projesi, 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunuyor. 


Nef Bahçelievler'de 20 yıl vade kampanyası!


Nef Bahçelievler'de Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyası kapsamında vade farksız 5 yıla, 0,45 faizle 10 yıla, 0,79 faizle 20 yıla kadar taksit imkanı sağlanıyor. 


2019 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Bahçelievler projesinde; fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve spor alanları gibi alternatif mekanlar da yer alıyor.


Alanları, 40 metrekare ile 166 metrekare arasında değişen Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com/

Sedef...