01 / 05 / 2024

nef Banyan Tree

nef Banyan Tree

Banyan Tree'nin 2019 yazında açılacağını belirten Erden Timur, "30 özel rezidansın işletmesini Banyan Tree yapacak. 2018 yazında teslimini planladığımız 359 bağımsız birimden 120'sini şimdiden kendi müşterilerimize sattık" dedi.

Nef, Banyan Tree ile Bodrum'a iddialı giriyor!

Banyan Tree'nin 2019 yazında açılacağını belirten Erden Timur, "30 özel rezidansın işletmesini Banyan Tree yapacak. 2018 yazında teslimini planladığımız 359 bağımsız birimden 120'sini şimdiden kendi müşterilerimize sattık" dedi.

Nef Bodrum'un işletmesini Banyan Tree üstlendi!

Dünyaca ünlü zincir marka Banyan Tree Türkiye’ye geliyor. Singapurlu otelci, Bodrum’da Nef’in 120 milyonluk yatırımla inşa edeceği lüks otelin 25 yıl işletmesini üstlendi.

Nef, Bodrum'da otel açacak!

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.

Nef Bodrum projesi için Banyan'la görüştü!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk bugünkü yazısında Nef'in yeni projesini değerlendirdi. Özgentürk, Nef'in Yalıkavak'taki Bodrum projesi için Banyan'la görüştüğünü söyledi.

Nef İki Haliç projesi fiyatları !

Nef İki Haliç projesi fiyatları tercih edilen konut tipine, yer aldığı kata ve gördüğü cepheye göre farklılık gösteriyor

Nef 2 resimleri !

Nef 2 projesi, Haliç'te içerisinde 2 farklı proje olan 288 konutluk bir konut projesi olarak yükseliyor

Nef 2 Haliç resimleri !

2 farklı projeyi içerisinde barındıran Nef 2 projesi kapsamında 35 metrelik 4 blok ve 288 konut yer alıyor...

Nef Haliç satılık !

Nef Haliç satılık dairelerin fiyatları istenilen konutun yer aldığı kata ve cepheye bağlı olarak değişim gösteriyor...

Nef 2 Haliç fiyatları !

Nef 2 Haliç fiyatları istenilen konutun katına ve cephesine göre farklılık gösteriyor

Nef 2 Haliç satılık !

Nef 2 Haliç satılık konutların fiyatları ve ödeme koşulları satış ofisleriyle sağlanan irtibatla öğreniliyor

Nef 2 ödeme planı !

Nef 2 ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen fiyat ve ödeme planı satış ofislerinden öğreniliyor...

Nef 2 fiyat listesi !

Nef 2 fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları satış ofislerinde bire bir öğreniliyor. Projede garantili sistemle ödemeler yapılıyor

NEF, ArkiPARC 2013’ün platin sponsoru oldu!

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan NEF, bu yıl “Kentsel Kalite için Diyalog” temasıyla gerçekleşecek ArkiPARC 2013 etkinliğinin platin sponsoru...

nef Banyan Tree Haberi

nef Banyan Tree

SADECE son üç yılda 7 bini geçen satış rakamıyla adından sıkça söz ettiren Nef, ses getirecek inovatif ve öncü yatırımlarına devam ediyor. Bugüne kadar şehir merkezinde konut ve ofis yaşamına yepyeni tasarımlar kazandıran şirket, şimdi de ilk yazlık projesi için Bodrum Yalıkavak'ı tercih etti. Üç tarafı denizlerle çevrili 116 dönüm büyüklüğündeki projede, 389 villa ve rezidans bulunuyor. 300 milyon euro yatırım değerine sahip olan Nef Yalıkavak, 460 metre uzunluğundaki sahili ve 2 bin metrekare kumsalıyla dikkat çekiyor. Proje, Kemer Country'nin de mimarı olan Torti Gallas'ın imzasını taşıyor. 


GEÇMİŞE AİT TÜM TATLAR 

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Yalıkavak'ın Bodrum'daki lüks konut segmentine ilişkin ezberleri bozacağım söyledi. Bir sahil kasabası hayatı vaat eden Nef Yalıkavak'ta her detayı titizlikle planlandıklarını dile getiren...