22 / 07 / 2024

Nef EBRD şirket

Nef EBRD şirket

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

Erden Timur yeni şirket kurdu! Nef'in yatırımları tam gaz! 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. İşte Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

EBRD'den 282 projeye 11 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Holding, Nef, Arçelik, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası ve Migros gibi birçok firmayla iş birliği yaparken Türkiye’deki yatırımlarını 11 milyar euro'ya yükseltti.

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ilk defa gayrimenkul sektörüne adım attı. EBRD, Nef ile ortak şirket kurdu.

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bülent Kozlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Nef, EBRD ile ortak şirket kuracak!

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

Nef, Stevie Awards'tan 2 ödül aldı!

Nef, gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da takdir topluyor. Şirket, Stevie Awards kapsamında en iyi 'Website' ve 'Company & Organization' kategorilerinde ödül kazandı.

Nef, Stevie Awards'da iki ödül kazandı!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da iki ödül kazandı. Şirket, en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

Nef EBRD şirket Haberi

Nef EBRD şirket

GAYRİMENKUL şirketi Nef’in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut ve ofis projelerinin yanı sıra, markalı öğrenci yurtları ile kiralama sektöründe büyümek istediklerini, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarına yönelik bir ortak girişim için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile görüştüklerini söyledi.


EBRD ile yapılacak ortaklığın da desteğiyle beş yılda yaklaşık 750 milyon lira yatırımla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Timur, ayrıca New York ve Almanya’da yapmayı planladıkları rezidans projeleri için lokal ortaklık görüşmelerinin de devam ettiğini belirtti. Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi. Timur, markalı öğrenci rezidansı konseptindeki yurtlardan ilkini Nef olarak birkaç ay önce İstanbul Merter’de hayata geçirdiklerini belirterek,...