05 / 05 / 2024

Nef gayrimenkul yurtdışı projeleri

Nef gayrimenkul yurtdışı projeleri

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, " Türkiye'de karlılıklar çok düşük. Bu nedenle ben işimi yurtdışına taşıyorum. Türkiye'de arsa sahibi kazanıyor. Ama yurtdışında müteahhit de kazanıyor." dedi.

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur tarafından kuruldu.

Avrupa'da yabancıya konut satış oranı Türkiye'nin iki katı!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek yabancıya konut satışlarının Türkiye'nin iki katı olduğunu söyledi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türkiye'den konut alan yabancılar kime güveniyor?

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER), Türkiye'den konut alan yabancıların güven haritasını ortaya çıkardı. Buna göre; Türkiye'den konut alan Ruslar emlakçılara Ürdünlüler ise referansa güveniyor. 

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkulcüler yabancıya satış için dernek kuruyor!

Gayrimenkulde yabancıya konut satışını 6 milyar dolardan 20 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen yeni nesil inşaatçılar dernek kurdu. Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği izinlerin ardından çalışmalara başlayacak...

Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası Nef oldu!

Nef, 121 milyon dolarlık marka değeriyle Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli gayrimenkul markası" oldu.

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef gayrimenkul yurtdışı projeleri Haberi

Nef gayrimenkul yurtdışı projeleri

ÇOK iddialı genç bir iş adamı ile karşı karşıyayız. 20 milyar dolarlık bir inşaat şirketi olmayı hedefliyor. Dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olacaklarını söylüyor. Amerika'ya know-how sattıklarını vurguluyor. "En fazla 10 yıl içinde şirketimizin değerini 10 milyar dolara çıkarırız" diyor... 


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur'dan söz ediyoruz. 2010 yılında kurduğu Nef markası ile gayrimenkul sektörüne, sektörün çalışma ve üretim anlayışına yenilikler kazandıran Timur, bir "nefes"te yaptıklarını ve yapacaklarını sıralıyor. "Nefes"ten ilham alarak oluşturduğu Nef markasının çalışma anlayışım, "Başkasının derdine dertlenmek" üzerine kurduğunu söylüyor. 


Tasarımı insanlar için lüks olmaktan çıkararak, bir yaşam biçimi haline getirme anlayışını misyon edindiğini söyleyen Timur, 24 odalı ev konsepti Foldhome (kişiye özel kullanım alanlarından oluşan konsept sinema, playstation ve müzik odası gibi alanlara kullan-öde sistemiyle sahip...