07 / 05 / 2024

nef haliç reklamı

nef haliç reklamı

Timur Gayrimenkul'ün Nef markasıyla geliştirdiği projelerden Nef İki Haliç projesinin reklam filmi yayınlandı...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Nef Ortayaka konum!

Nef Ortayaka konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan projede satışlar başladı.

Nef Ortayaka ödemeleri!

Nef Ortayaka ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje Haliç'e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nef Ortayaka ödeme planı!

Nef imzası ile Haliç'e 5 dakika mesafede hayata geçirilen Nef Ortayaka projesi başladı. Projede ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nef Sütlüce Haliç fiyatları!

Nef Sütlüce Haliç fiyatları henüz netleşmedi. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu Sütlüce'de inşa edilecek.

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında!

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında. Toplamda 150 adet daireden meydana gelen projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Haliç Nef Sütlüce satış ofisi!

Haliç Nef Sütlüce satış ofisi iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkması planlanan proje Haliç manzaralı olarak hayata geçirilecek.

Nef'ten 6 ayda 6 proje!

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projede teslimleri tamamladık dedi...

Nef Sütlüce projesinin ilk görselleri!

Haliç manzarasına sahip olan Nef Sütlüce projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Timur Gayrimenkul, yakın zamanda Nef Sütlüce projesini lanse edecek. İşte projenin görselleri...

Nef İki Haliç satış fiyatları! Son 21 daire!

Son 21 dairenin kaldığı Nef İki Haliç satış fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Ocak 2014'te teslim edilecek olan Nef İki Haliç projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nef 2 Haliç satılık!

Nef 2 Haliç satılık konut seçenenekleri ve bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Haliç'te Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor...

nef haliç reklamı Haberi

nef haliç reklamı


Nef İki Haliç konut projesi Timur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nef markasıyla bir çok proje geliştiren Timur Gayrimenkul'ün Haliç projesi Nef İki Haliç 4 blok olarak inşa ediliyor. Nef İki Haliç projesinde 3 blok rezidans, 1 blok ofisler için tasarlandı.


288 adet konuttan oluşan Nef İki Haliç projesinde 1+1 ve 3+1 daire tipleri tasarlandı. Mimarisi SOM Mimarlık tarafından hazırlanan Nef İki Haliç projesinde misafir odaları, karaoke odası, kişisel gelişim stüdyosu, davet salonu, yüzme havuzları, barbekü alanı, sanat atölyesi gibi sosyal alanlar bulunuyor.



NEF İKİ HALİÇ REKLAM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başladığı Nef İki Haliç projesinde 1+1 daireler 60 metrekare ile 90 metrekare, 3+1 daireler 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Yüzde 10 peşinat ödemesi ile...