29 / 04 / 2024

nef haliç teslim tarihi

nef haliç teslim tarihi

Timur Gayrimenkul'ün " Nef " markasıyla inşa ettiği Nef Haliç fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Nef Haliç projesi 5.5 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor...

Nef Haliç ! Yüzde 10 peşinat!

Nef Haliç projesi yüzde 10 peşinat ödeme seçeneği sunuyor. Teslimlerin Ağustos 2013'te yapılacağı Nef Haliç'te fiyatlar 200 bin liradan başlıyor...

Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa edilen Sancaktepe Nef Evleri Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. İşte Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi...

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi!

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi 2019 yılı olarak belirlendi. Nef Sancaktepe için ön talep alımı başladı...

Inİstanbul NEF Konutları teslim tarihi!

Toplam 3 bin 565 adet dairenin yer aldığığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Inİstanbul NEF Konutları teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlandı.

İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçirilen İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Projenin lansmana özel satışları 15 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

İŞ GYO Nef Topkapı teslim tarihi!

İŞ GYO Nef Topkapı teslim tarihi olarak 2017 yılının ikinci yarısı belirlendi. Toplam 412 bin metrekare inşaat alanına sahip projede daireler stüdyodan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Keten Haliç Evleri'nin 2. etabı Mayıs'ta teslim edilecek!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. Akıllı ev sistemiyle inşa edilen proje merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Keten Haliç Projesi’nin ilk etabı teslim ediliyor!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen Keten Haliç Projesi’nin birinci etabı teslim edilmeye başladı. Akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi’ne büyük ilgi var.

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter ne zaman teslim?

Toplam 399 tane daireye yer verilen Nef Merter Konutları İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesi 10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 1+0 ve 1+1 daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiyor. Satışların başladığı Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

Nef Merter 14 ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter 14 projesinde daire alanları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 399 daire ve ticari birimler yer alıyor. Satış sürecinin başladığı Nef Merter 14 ne zaman teslim edilecek?

Krg İnşaat Haliç Rezidans'ta yıl sonu teslim! 390 bin TL'ye 2+1!

Krg İnşaat Haliç Rezidans projesinde yer alan konutlar yıl sonu teslim edilecek. Projedeki 2 oda 1 konutların fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor.

nef haliç teslim tarihi Haberi

nef haliç teslim tarihi


Timur Gayrimenkul'e ait Nef markası ile hayata geçirilen Nef Haliç projesi Nef Haliç Suites ve Nef Haliç Flats olarak ikiye ayrılıyor. 5.5 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Nef Haliç Konutları 61 bin metrekare inşaat alanında 4 blok halinde yükseliyor. 


Bir bloğun ofislere ayrıldığı Nef Haliç Konutları'nda 288 adet daire yer alıyor. 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nef Haliç Konutları'nda 1+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Nef Haliç Konutları'nda 1 oda 1 salon konutlar 60 metrekare ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutlar 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Nef Haliç fiyatlar 200 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Nef Haliç ödeme planı:


Nef Haliç Konutları'nda yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında, teslimlerde yüzde 15'lik bir ara ödeme...