02 / 05 / 2024

Nef inistanbul ev fiyatları

Nef inistanbul ev fiyatları

Nef İnistanbul ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Topkapı İn İstanbul Evleri ‘nde 1+1’den 4+1’ e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var?

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası ile Nef'in 3 projesinden ev almak kolaylaşıyor. Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli... Peki Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası!

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası için Nef satış ofisiyle iletişime geçebilir detayları öğrenebilirsiniz. Nef'in projelerinde kampanyalı daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. 

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

NEF Kandilli ev fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki, NEF Kandilli ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

Nef, Luxury Living konseptini tanıttı!

Nef, seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliğindeki özel bir davet ile Luxury Living projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Nef inistanbul ev fiyatları Haberi

Nef inistanbul ev fiyatları

1+1’den 4+1’ e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İş GYO İn İstanbul projesinde 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor.


İş GYO İn İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçiriliyor.


Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği İş GYO Nef İnistanbul Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Nef inistanbul ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nef İş GYO İnistanbul iletişim  bilgileri 

Telefon: 444 72 21

Web:...