28 / 04 / 2024

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 



Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Her iki projenin de teslim tarihi 2020 olarak belirlendi. 

Bodrum'un en özel konumlarından birinde yükselen Nef Reserve Yalıkavak, 400 metre uzunluğunda sahile ve özel kumsala sahip. Yalıkavak'ta yükselen Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı. Nef Reserve Yalıkavak'ta bulunan 10 kiralık ev, yepyeni özel tasarım mobilyalarla tasarlandı. 

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

Nef Reserve Yalıkavak'ta villa ve rezidans konutlar bulunuyor. Tapusuyla birlikte hemen teslim alma avantajı bulunan projede, yüzde 0.64 kredi faizi imkanı da sunuluyor.

Nef Yalıkavak'ta çocuk ve yetişkin havuzları, restoran, fitness center, concierge, çocuk spor alanları, tenis kortları, halı saha, basketbol sahası ve İstanbul'un sevilen çocuk kulübü Le Petit 100'ün yaratıcı atölyeler bulunuyor. 

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

İstanbul'un en büyük yeşil alanına sahip olan Nef Bahçelievler'de ise, ilk 1 yıl ödeme erteleme avantajı sunuluyor. Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranıyla konut sahibi olma avantajı sunuluyor.

210 bin 782 metrekare proje alanına sahip olan Nef Bahçelievler'de 7 bin 529 metrekare ticari alan ve 40 bin metrekare yeşil alan mevcut.

Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarına komşu konumda inşa edilen proje SPDO Architects imzasını taşıyor.

Nef Bahçelievler projesinde, 882 konut ve 19 ofis bulunuyor. 

Dünyada ilk kez hayata geçirilen Foldctiy ile Nef Bahçelievler'den alınan bir konut ile İstanbul’un 25 farklı noktasındaki Nef projelerinde; misafir evler, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor salonları gibi onlarca alan konut sahibine ait oluyor.

Web:https://www.nef.com.tr/


Geri Dön