02 / 05 / 2024

nef insan kaynakları

nef insan kaynakları

Nef, İK uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Nef, çalışanların çocuklarını özel okula gönderiyor, evlenene balayı paketi sunuyor, ev sahibi olmak isteyene maddi destek veriyor. Evden çalışma, serbest kıyafet, ücretsiz tatil çalışanlara sunulan diğer imkanlar..

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Dev şirketten büyük işten çıkarma!

Boeing, finans ve insan kaynaklarında yaklaşık 2.000 beyaz yakalı işçiyi işten çıkarmayı planlanmakta. İşte tüm detaylar...

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Şişli'de Burak Şahin Yavuz tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

Birevim 'Tasarruf Akademi' platformunu kuruyor!

Birevim İnsan Kaynakları Direktörü Mirsat Öğretmenoğlu, “Birevim olarak, ‘sektörün geleceğine yatırım yapmak’; ‘sektörün nitelikli, alanında yetkin insan kaynaklarına sahip olmasına katkıda bulunmak’ konusunda kararlıyız'' diye konuştu.

Ofislerin geleceği merak konusu oldu!

Salgının bitmesiyle çalışanlar plazalara geri mi dönecek, yoksa işverenler uzaktan çalışma sayesinde azalan giderleri göz önünde bulundurup bu işi kalıcı hale mi getirecek? İşte yöneticilerin, çalışanların ve insan kaynakları uzmanlarının yorumları...

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

nef insan kaynakları Haberi

nef insan kaynakları

2010 yılında kurulan Nef, 5 yılda milyar cironun üzerinde ciroya ulaşmayı başardı. Geçenw yıl 1.3 milyar TL’lik konut üreten Nef, son 2 yıldır  liderliği elinde bulunduruyor. Erden Timur’un İcra Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Nef, sadece gayrimenkuldeki parlak sonuçlarıyla değil insan kaynakları (İK) uygulamalarıyla da sektörden ayrışıyor.

300 çalışanı var 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi konumuna gelişinde en büyük rolün çalışanlara ait olduğunu savunan Nef yönetimi, farklı insan kaynakları anlayışıyla çalışanlarının mutluluğunu yüzde 90’ın üstüne taşıdı. Nef’te evden çalışma, gün içinde istenilen saat aralığında mesai, serbest kıyafet, ücretsiz tatil paketleri gibi pek çok farklı uygulama var. Ayrıca Nef çalışanlarının çocuklarının özel okul taksitlerini ödüyor, yaz okuluna gönderiyor  ve tüm okul hayatı boyunca burs sağlıyor.

Erden Timur ile ‘yeni...