02 / 05 / 2024

nef iş kulelerine taşındı

nef iş kulelerine taşındı

Son 1 yılda 3000'den fazla aileyi ev sahibi yapan, 6 projesiyle de binlerce aileyi evlerine taşıyan Nef, Büyükdere Caddesi, İş Kuleleri 2. kuleye taşındı.

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışta! 

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışa çıkıyor...

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği!

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Nef iyilik projelerine yatırımcı olacak!

Nef’in kurucusu Erden Timur, Nef’i kurarken şirketin kârının en az yüzde 51’ini toplumsal fayda için kullanma prensibini belirlediklerini ifade etti...

İnistanbul mimari tasarımıyla dikkatleri çekiyor!

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul projesi mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

NEF imzası ile 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Nef Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var?

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

NEF, iş hayatında Eşitlik Hareketi'nin yanında!

Teknoloji ve bilim her geçen gün gelişiğ dünya her geçen gün daha da ilerlerken, iş dünyasında cinsiyetler arası eşitsizlik maalesef hale devam ediyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

nef iş kulelerine taşındı Haberi

nef iş kulelerine taşındı

Son 1 yılda 3000'den fazla aileyi ev sahibi yapan, 6 projesiyle de binlerce aileyi evlerine taşıyan Nef taşındı. 


Nef'in yeni adresi, 

Büyükdere Cad. İş Kuleleri, Kule-2, Kat:9 34330 4.Levent