04 / 05 / 2024

Nef işbirliği

Nef işbirliği

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Nef iyilik projelerine yatırımcı olacak!

Nef’in kurucusu Erden Timur, Nef’i kurarken şirketin kârının en az yüzde 51’ini toplumsal fayda için kullanma prensibini belirlediklerini ifade etti...

İnistanbul mimari tasarımıyla dikkatleri çekiyor!

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul projesi mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

NEF, iş hayatında Eşitlik Hareketi'nin yanında!

Teknoloji ve bilim her geçen gün gelişiğ dünya her geçen gün daha da ilerlerken, iş dünyasında cinsiyetler arası eşitsizlik maalesef hale devam ediyor. 

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Nef, Türkiye'nin en büyük ilk 5 cirolu şirketlerinden biri olacak!

Son 2 yıldır Nef'i markalı konut pazarının lideri yapan Erden Timur, gayrimenkulde üretim sistemini değiştirecek yeni bir metot üzerinde çalıştığını söylüyor. Timur, hedefinin gayrimenkul sektöründe üretim metodunu değiştirmek olduğu söyledi.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

İnistanbul Hayat Topkapı ödeme seçenekleri!

İnistanbul Hayat Topkapı projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10 iskonto yapılıyor. İş GYO ve Nef işbirliğiyle yükselen proje 2018'in sonunda tamamlanacak...

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Nef, İş GYO ile Topkapı'da 2 yeni proje yapacak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attı. Projenin satışına yetişemeyenlere ise yeni Nef projelerinde öncelik tanınacak.

Nef, Keller Williams ve Remax ile işbirliği yapacak!

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Nef projelerini lokal ofislere verdi!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında da yeniliklerini sürdürüyor.

Nef, İstanbul’daki projelerini dört büyük ilde satışa çıkardı!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Nef, böylece bu şehirlerde projeleri hakkında bilgi edinmek ve konut almak isteyenlere daha hızlı ve aynı kalitede hizmet sağlayacak

Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Nef işbirliği Haberi

Nef işbirliği

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı. Böylelikle bu şehirlerde Nef projeleri hakkında bilgi edinmek ve konut almak isteyenlere daha hızlı ve aynı kalitede hizmet sağlamayı hedefleyen firma, Ankara ve İzmir için satış ve tanıtım yetkisini dünyanın en fazla gayrimenkul danışmanına sahip franchise markası Keller Williams bölge müdürlüklerine verdi. 


Dokuz bölge müdürlüğü var 

Şu anda 9 bölge müdürlüğüne ve 400 danışmana ulaşan Keller VVilliams, Ankara'da KW Angora ve İzmir'de Bornova ofisleri ile Nef satış noktası olarak hizmet verecek. 


Yeni Yüzyıl


Web: http://www.nef.com.tr/


Haber Ticaret Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams ve konut sektörünün lider şirketi Nef...