19 / 05 / 2024

nef kampanyaları 2014

nef kampanyaları 2014

Nef kolay yatırım kampanyası "Nef kolay yatırımla artık yatırım yapabilirsiniz!" sloganıyla tanıtılıyor. Kampanya kapsamında peşinat ödemesi ilk 24 ayda yapılabiliyor. İşte kampanyanın detayları...

Nef'ten 16 günde 254 milyon TL’lik satış!

Gayrimenkulde hayata geçen faiz indirimi ve kampanyaların sektörü hareketlendirdiğini anlatan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur “Son 16 günde 254 milyon TL’lik satış yaptık. 1 Ocak-15 Haziran dönemde ciromuz da 610 milyon TL’yi aştı” dedi.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Yılbaşına kadar birçok projede faizsiz ve indirimli kampanyalar devam ediyor!

Yüzde 12 indirim konut sektörü 2014'ü özel kampanyalarla uğurluyor. Yeni yıla 'evlenerek' girmek isteyenlere özel hazırlanan yeni yıl kampanyalarıyla liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan da var, sıfır peşinatla satış yapan da...

2014'ün son konut kampanyaları!

Kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmaları, müşterilerine peşinatı kaldırma, öteleme, faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçenek sunuyor.

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Nef kolay yatırım avantajları!

Nef Kağıthane 03 ile Nef Merter 14 projelerinde kolay yatırım kampanyaları başladı. Kolay yatırım başlığı altında çeşitli fırsatlar sunuluyor. İşte Nef kolay yatırım avantajları...

Yatırımı kolaylaştıran Nef 3 bin konut sattı!

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" kampanyasına imza attı.

Nef Kağıthane fiyatları 2014!

Nef Kağıthane 03 projesinde teslimler Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 335 adet konut, 143 adet ofis ve 12 adet dükkan yer alıyor. İşte Nef Kağıthane fiyatları 2014 detayları...

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef'ten yeni uygulama: Kolay Yatırım!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef Kolay Yatırım kampanyası!

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imza attı.

NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: 2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu!

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek, aynı zaman diliminde 6 projemizin de teslimini tamamladık" diyen NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: "2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu" diyerek projelerini anlattı.

Nef projeleri Cityscape’e damgasını vurdu!

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014' te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, projelerinin satış başarısını yurtdışındaki fuarda imza atacağı yeni işbirlikleriyle taçlandıracak.

nef kampanyaları 2014 Haberi

nef kampanyaları 2014

Timur Gayrimenkul tarafından oluşturulan Nef markası adı altında inşa edilen projeler için yeni bir kampanya başladı. Kampanya "Nef kolay yatırımla artık yatırım yapabilirsiniz" sloganıyla tanıtılıyor. 


Nef kolay yatırım kampanyası kapsamında şu şekilde ödemeler yapılabiliyor; Peşinat ilk 24 ayda ödenebiliyor, kredi ödemesi teslimde yani 2 yıl sonra yapılabiliyor. Ayrıca 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracı karşılıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur...