05 / 05 / 2024

nef Levent Otel

nef Levent Otel

18 Temmuz'da otelciliğe Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi ile adım atan Haluk Sur, yeni şirketinde Nef ile yüzde 50 ortak oldu...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Halk GYO Levent Otel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan "Levent Otel" binasına ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Park Dedeman Levent Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel"in 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Park Dedeman Levent Otel binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor!

Nef mağaza ve ofislerini açık artırmayla satıyor. Nef imzası taşıyan Nef Bahçelievler, Nef Ataköy, Nef Kağıthane, Nef Levent ve Nef Sancaktepe'de ofis fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

Nef Yalıkavak Muğla iletişim bilgileri!

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul imzasına sahip. Muğla Bodrum'da hayata geçirilen Nef Yalıkavak'ta konut, otel ve mağazalara yer veriliyor...

nef Levent Otel Haberi

nef Levent Otel

Haluk Sur 18 Temmuz'da otelciliğe adım atmış, yeni şirketi olan Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'ni kurmuştu. Sur yeni şirketinde, Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi ile yüzde 50 ortak oldu. 


Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi, NEF'in Yapı Kredi'deki merkezinde yer alıyor. Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'nde Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur da Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu Erden Timur da Müdür olarak belirlendi. 


Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'nin 50 bin TL'lik sermaye bedelinin yüzde 50'lik kısmı olan 25 bin TL'si Haluk Sur'a ve diğer 25 bin TL'lik kısmı ise Erden Timur'a ait...


Levent Otel...