01 / 05 / 2024

nef Manhattan

nef Manhattan

Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü. Nef, “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünün sahibi oldu.

Timur Holding Nef konseptini ABD'ye taşıyor!

Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi Erden Timur’un hayata geçirdiği Nef markası 17 ayrı patente ulaştı. Timur, son olarak Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı.

Nef, Manhattan’a tasarımla girecek!

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Manhattan’da inşa edecekleri 340 milyon dolarlık projenin tasarımını, Coca Cola, Bentley, Dom Perignon, Puma ve Swarovski’nin tasarımcılarına yaptıracaklarını söyledi

Nef Chicago'da yeni projeye başlayacak!

Nef’in New York Manhattan’da inşa edeceği 60 katlı gökdelen için Türkiye’den talep yağıyor. Projede metrekare satış fiyatı 30 bin dolar. Yurtdışında büyümeyi hedefleyen şirketin bir sonraki adresi Chicago.

Nef, ABD'de Empire State'e komşu yapacak!

Manhattan'ın merkezinde 60 katlı konut projesi üretmek için kolları sıvayan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Metrekare fiyatı 35 bin dolardan başlayacak" dedi. İşte ayrıntılar...

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Manhattan Nef New York projesi!

Manhattan Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilicek. Bu yıl sonunda inşaat çalışmalarına başlanması planlanan proje 60 katlı olarak tasarlandı.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York projesi 60 kattan oluşuyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Peki Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

Nef New York Manhattan Evleri!

Nef New York Manhattan Evleri 210 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması öngörülen proje “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Manhattan Nef New York Konutları!

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.

nef Manhattan Haberi

nef Manhattan

Timur Gayrimenkul markası Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü.


“Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünü alan Nef, ABD’nin en iyi mimarlık ofisleri arasında gösterilen Perkins and Will ile ortak yürüttüğü projesine 210 milyon dolar yatıracak. Yurtdışındaki ilk projeleri hakkında bilgi veren Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Proje Manhattan’daki yaşamı ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York’un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkanı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor” dedi.


FRANKURT TEKLİFİ 


MIPIM Fuarı kapsamında yatırımcılar konferansına sponsor olduklarını anlatan Timur Erden, “Fransa’da 40 yatırımcı fon ile buluştuk. Bizim için en verimli fuar oldu” dedi. Görüştükleri 40 fonun 500 milyar dolarlık gayrimenkul yönettiklerini...