29 / 04 / 2024

Nef merter

Nef merter

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter'de taksitleri 2017'de ödemeye başlayın!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Nef Merter Konutları'nda peşinatı 24 ayda ödeme imkanı sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor...

Nef'ten Kolay Yatırım Fırsatı! Peşinatı 24 ay sonra öde!

Nef, gayrimenkul sektöründe 'Foldhome', 'Garantili Proje'den sonra 'Kolay Yatırım' uygulamasını getirdi. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani iki yıl sonra kullandırılıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Peşinatın 24 ayda ödendiği, banka kredisi taksitlerinin 2017 yılında başladığı Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Projede Peşinatlar için aylık taksit 2.700 TL'den başlıyor.

Nef'ten Kolay Yatırım kampanyası geliyor!

Nef bugüne kadar gayrimenkul sektöründe devrim yapan " Foldhome " ve " Garantili Proje " keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imzasını attı.

Nef’ten yepyeni bir buluş daha: Kolay Yatırım!

Nef bugüne kadar gayrimenkul sektöründe devrim yaratan “Foldhome” ve “Garantili Proje” keşiflerinden sonra “Kolay Yatırım” adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imzasını attı.Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor.

Nef Merter artı kampanyası

Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi Nef Merter artı kampanyası dahilinde aylık taksitler 1,400 TL'den başlayarak değişiyor. Projede; otopark, 24 saat güvenlik, spor tesisleri, yüzme havuzu yer alıyor...

Nef 13 Evleri'nde 6 bin 720 lira peşinatla!

Nef 13 Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Merter'de yükseliyor. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin olduğu Nef 13 Evleri'nde peşinatlar 6 bin 720 liradan başlıyor...

Erden Timur hızlı satış başarılarının sırrını açıkladı!

Satışa çıkmadan binlerce insanın sıraya girdiği Nef projelerindeki hızlı satış başarısının sırrını Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur açıkladı. Timur, başarının sırrının "Hayatı kolaylaştıran keşifler" olduğunu söyledi...

Nef New York’ta ofis açtı!

Timur Holding markası Nef, yurtdışına taşınıyor. İlk ofislerini New York’a açtıklarını belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Nef markasını dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini söyledi. Şirket ikinci ofisi de Dubai’ye açacak…

Timur Gayrimenkul 13 gün içinde 523 konut sattı!

Timur Gayrimenkul tarafından Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2013 fuarında verilen bilgiye göre Timur Gayrimenkul yeni inşasına başladığı Merter ve Kapıthane projelerinde 13 gün içinde 523 konut sattı...

Nef'te daireler birleşecek stok sorunu bitecek!

NEF, Kağıthane ve Merter’de hayata geçirdiği projelerde tüm birimleri 1+1 tasarladı. Modüler yapısı ile birleşebilen konutlar talebe göre büyüyecek. Projelendirme aşamasında yapılan çözümlerle konutta stok sorunu çözülecek.

Nef Kağıthane ve Merter görücüye çıktı! 620 milyon TL değerinde!

Geliştirdiği nitelikli konut projeleri ve keşifleri ile dikkat çeken Nef, iki yeni projesinin satışına başladı. Toplam proje değeri 620 Milyon TL olan Nef’in iki yeni projesi Kağıthane ve Merter’de yükselecek...

Nef Merter'de 12 yıllık kiralama garantisi!

E-5'e paralel konumda inşa edilecek olan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje'de yer alan 1+0 ve 1+1 daireler 36 metrekareden başlayan alanlardan oluşuyor.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Nef Merter satış ofisi!

Satış süreci devam eden Nef Merter konut projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri...

Nef Merter fiyatları ne kadar?

Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter Rezidans konut projesinde peşinat ödemeleri 24 ay boyunca yapılıyor. Peki Nef Merter fiyatları ne kadar?

Nef Merter ödeme planı!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana gelen Nef Merter Residence projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Nef Merter ödeme planı...

Nef Merter'de taksitleri 2017'de ödemeye başlayın!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Nef Merter Konutları'nda peşinatı 24 ayda ödeme imkanı sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda ödeyin!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satışlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nef Merter ödeme seçenekleri!

Nef Merter projesinde daireler 2710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Nef Merter ödeme seçenekleri..

Nef Merter Evleri fiyat listesi!

Nef Merter Evleri'ndeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. İşte Nef Merter Evleri fiyat listesi...

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter ödemeleri!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Nef Merter Konutları Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Nef Merter ödemeleri ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nef merter Haberi

Nef merter

Stüdyo ve 1+1 daire tipi seçeneklerinden oluşan Nef  Merter Evleri'nde modüler sistem sayesinde daireler 2+1 ve 3+1 olacak şekilde birleştirilebiliyor.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok şeklinde yükselecek olan Nef Merter 36 metrekare stüdyo daireler ve 56 metrekare 1+1 dairelerden oluşacak. Projede daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor.


Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede peşinat 24 aya bölünüyor, teslime kadar yüzde 1 oranında aylık ödenebiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.


Nef Merter satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin konumundan bahsedelim. Nef Merter Metrobüs ve metroya yakın mesafede konumlanıyor.


Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri:

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Nurbanu...