07 / 05 / 2024

Nef Nerter Rezidans ödeme planı

Nef Nerter Rezidans ödeme planı

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. İşte Nef Nerter Rezidans ödeme planı...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Gölköy Yalıkavak iletişim!

Nef, Bodrum'da ikinci projesi Nef Gölköy için ön talep topluyor. Nef Gölköy projesinde rezidans daire, villa ve otele yer veriliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı oda fiyatları!

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'deki 6 daireyi işletiyor!

2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul; Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.

Nef Ataköy 22 Rezidans fiyat!

Nef Ataköy 22 Rezidans fiyat listesi 559 bin TL'den başlıyor. Nef Ataköy 22 Rezidans projesinde teslimler Mayıss 2017'de yapılacak...

Nef Bahçelievler projesine Ziylan ortak oldu!

Ziylan Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Merter'deki Metro’dan alınan üzerine Real Market’inde bulunduğu arazide Nef ile hasılat paylaşımı modeli ile yeni bir konut, AVM ve rezidans projesine hazırlanıyor.

Nef'ten öğrenci evlerine 750 milyon TL'lik yatırım!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yanı sıra öğrenci evleri ve yaşlı bakım evi gibi yatırımlara da ihtiyaç olduğuna dikkat çekiliyor. Bu alandaki potansiyeli değerlendiren gayrimenkul şirketi Nef, öğrenci rezidansı hayata geçirmeye karar verdi.

Nef Novu Öğrenci rezidansı Eylül'de hizmete açılacak!

Novu markasıyla ‘Öğrenci rezidansı’ konseptine başlayan Nef, ilk projesini eylülde Merter’de hizmete açıyor. Şirketin hedefi ise 5 yılda 10 Novu kampusuyla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmak

Nef Nerter Rezidans ödeme planı Haberi

Nef Nerter Rezidans ödeme planı

Kolay yatırım kampanyası kapsamında 12 yıl kira garantisi verilen Nef Merter Evleri'nde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.


Nef Nerter Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede konutlar 36 metrekare ile 56 metrekare arasında değişiklik gösteren alanlara sahip. 


İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de inşa edilen Nef Merter Konutları 10 ve 15 kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Nef Nerter Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılıyor, yüzde 24'lük kısım teslime kadar aylık taksitler ile ödeniyor. Kalan bedel için ise teslimde kredi kullanılıyor. 


Nef Merter satış ofisi

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...