27 / 04 / 2024

nef ormantepe lansman fiyatları

nef ormantepe lansman fiyatları

Nef Ormantepe lansman fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef imzasıyla yükselecek Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi...

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar?

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

Nef Brentford London fiyat bilgisi!

Nef Brentford London fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede lansman gerçekleştirildi. 

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Nef Ormantepe Çekmeköy konum!

Yaşamın 2020 yılında başlayacağı NEF  Ormantepe projesinde konut fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Nef Ormantepe görseller!

409 daireden meydana gelen NEF Ormantepe'de ev fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanına sahip..

Çekmeköy NEF Ormantepe satış fiyatları 2018!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi hedeflenen NEF Ormantepe Konutları'nda firma bünyesinde 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor..

nef ormantepe lansman fiyatları Haberi

nef ormantepe lansman fiyatları

Nef Çekmeköy projesinin etabı olarak planlanan Nef Ormantepe projesinde toplam 474 daireye yer veriliyor. Projedeki konutlar 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. 


Nef Ormantepe Konutları'nın büyüklüğü 98 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye arasında değişiyor. Nef Ormantepe projesi toplam 180 bin metrekare alana sahip. İstanbul Çekmeköy'de yer alan Nef Çekmeköy projesi toplam 1.500 konutu kapsıyor. 

Nef Ormantepe ödeme tipi!

Nef Ormantepe projesinde ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 2 farklı ödeme planı hazırlandı.

1-) Banka kredisi ile ödeme yapıldığında; Yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel 10 yıla kadar banka kredisi ile yüzde 0,99 faiz oranı ile vadelendiriliyor.
 
2-) Firma bünyesinde kredi ile ödeme yapıldığında; Firma bünyesinde 36 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor.