29 / 04 / 2024

nef projeleri 2016

nef projeleri 2016

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

Nef'le kazanç vakti!

31 Ekim'e kadar devam edecek olan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na Nef, Çekmeköy, Bahçelievler, Basınekspres ve Nef Reserve Kandilli projeleri ile dahil oldu...

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

nef projeleri 2016 Haberi

nef projeleri 2016

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.


Nef’in Novu lansmanı için düzenlenen basın toplantısının üzerinden birkaç ay geçmeden, projenin bittiği noktada, Merter’deki Novu öğrenci yurt rezidansında Erden Timur ile biraraya geliyoruz. Şaşırtıcı hızla biten Novu, kısa sürede yüzde 100 doluluk oranıyla da dikkat çekiyor. Resepsiyonda çocuğunu bekleyen anne ve babalar, küçük bir valizle lüks bir öretil çağrıştıran yurda giriş yapmaya hazırlanan öğrenciler… İçeride başka bir dünya var. Müzik odasında enstrümanlardan yükselen nağmeler, çamaşırhanede çamaşırlarını yıkayanlar... Bir grup öğrenci play-station oynuyor.


Londra’da bir arkadaşının oğlunu ziyarete gittiğinde Timur gördüğü öğrenci yurdundan etkileniyor. “Bu Türkiye’de de neden olmasın” diyor ve  aklının bir köşesine yazıyor. Soyut proje, somutlaşmış olarak karşımızda. Fotoğraf çekimlerini gençlerle bir aradayken...