07 / 07 / 2024

Nef satışları

Nef satışları

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" kampanyasına imza attı.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Kandilli Luxury Living projesi 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Nef Sancaktepe satışları!

Nef Sancaktepe satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Nef Sancaktepe projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Nef Bodrum projesi satışları!

100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nef Bodrum projesi satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor.

Nef Bahçelievler satışları!

Nef Bahçelievler satışları yarın başlıyor. Nef Bahçelievler Evleri'nde daire fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

Nef Bodrum satışları ne zaman başlıyor?

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum'da satışlar Haziran ayında başlayacak. Nef Bodrum projesinde konut ve otel alanları yer alıyor...

İnistanbul Gala’da satışların yüzde 80'i 3 haftada tamamlandı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana 1.140 üniteden 875’i satıldı.

Topkapı İnistanbul Gala'da satışlar başladı!

İş GYO ve Nef'in birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan projeden yaklaşık 1,6 milyar lira gelir bekleniyor.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef Haliç'te satışlar tamamlandı; 17 bin talep geldi!

Nef Haliç’e 17 binden fazla talep geldi.Projenin metrekare birim fiyatı ortalama 5 bin TL'den satışa çıktı. Projede satışlar tamamlandı...

Nef satışları Haberi

Nef satışları

Kolay Yatırım, "hem kredi hem kira ödemek zorunda kalmak", "yüksek peşinat ödemek" gibi engelleri kaldırmak ve yatırım yapmayı kolaylaştırmak için ortaya çıktı. Bu yöntem sayesinde peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani 2 yıl sonra kullandırılıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri...