07 / 05 / 2024

nef şişecam projesi ne zaman satışa çıkacak

nef şişecam projesi ne zaman satışa çıkacak

Bu yıl 25'incisi düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM 2014'te yerini alan Timur Garimenkul yeni projeleri hakkında bilgi verdi. İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa çıkacak...

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Tebliğ edilmeyen işletme projesi geçerli midir'' sorusunu yanıtladı. 

nef şişecam projesi ne zaman satışa çıkacak Haberi

nef şişecam projesi ne zaman satışa çıkacak


İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa sunulacak. Nef Satış Grup Müdürü Evim Özarpat karma projeden oluşan Nef Ataköy ve Nef Topkapı projesi hakkında bilgi verdi.


Rezidans, home ofis, ofis ve mağazalardan oluşan Timur Gayrimenkul projeleri Nef Ataköy projesi Yenibosna durağının bitişiğinde yer alıyor. Nef Ataköy Nisan sonunda satışa sunulacak.


82 dönümlük Şişecam arazisi üzerinde karma proje olarak hayata geçirilecek İş GYO-Nef Topkapı projesinin ise bu yaz sonunda satışa sunulması planlanıyor.


Fuarda uluslararası katılımcılardan büyük ilgi gördüklerini söyleyen Nef Grup Satış Müdürü Evrim Özarpat birlikte çalıştıkları Foster, Partners-SOM ve birçok mimarlık firmasının da bu ilgide katkıları olduğunu vurguladı. 


MIPIM'in 25. yıl açılış kokteyli bu akşam Nef'in sponsorluğunda gerçekleşecek. 


Şişecam Zeytinurnu arsasını İş GYO ile NEF'e sattı!


Belemir...