03 / 05 / 2024

Nef ticarileri satılıyor

Nef ticarileri satılıyor

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

Kağıthane Nef 05 satılık daire!

Arsa alanı 8 bin metrekare olan Kağıthane Nef 05 Evleri'nde 96 adet daireye yer veriliyor. Kağıthane Nef 05 satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Mamuca'da 3,5 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Eskişehir Mamuca Mahallesi'nde yer alan 5 bin 461 metrekare alana sahip arsa 3 milyon 58 bin 658,40 TL'ye satılıyor. Arsanın ihalesi 13 Haziran 2017'de saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

Cibali Ayakapı Hamamı 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Museviler için inşa edilen 453 yıllık Cibali Ayakapı Hamamı satılıyor. Hamam, 3 milyon dolara satışa çıktı.

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Edith Macefield'in efsane evi satılıyor!

ABD'nin Washington eyaletinde 84 yaşındaki Edith Macefield'e AVM yapımı için yıkmak istedikleri evi karşılığında 1 milyon dolar teklif etmişlerdi. Macefield'in 1 milyon doları reddederek satmadığı ev şimdi satılıyor.

Nef ticarileri satılıyor Haberi

Nef ticarileri satılıyor


Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter, Kemerburgaz gibi merkezi lokasyonlarda bulunan Nef projelerindeki mağaza ve ofislerini açık artırma ile satışa sunuyor. Açık artırma, 21 Aralık Perşembe günü saat 13:00’te Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TURYAP tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL’in üstlendiği açık artırmaya, www.turyap.com.tr adresinden online olarak katılınabildiği gibi; 13 ilden de canlı yayınla katılım sağlanabilecek. 

Satışa çıkarılan ticarilerin fiyatları 290 bin lira ile 10 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor. Nef ticari gayrimenkullere 2023’e kadar garantili kira desteği sağlıyor. 

Nef projelerindeki mağaza ve ofisler, peşin ödemede fiyat avantajı yanı sıra, yüzde 10’dan başlayan peşinatlar ve 36 aya varan vadeli ödeme planlarıyla yatırımcılarla...