29 / 04 / 2024

Nef topkapı arazisinde payını artırdı

Nef topkapı arazisinde payını artırdı

Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan Topkapı arazisinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak.

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

İş GYO ve Nef, ikinci etabı 6 ay öne çekti!

İş GYO ve NEF’in Topkapı’da beraber yürüttüğü İnistanbul projenin ilk etabına gösterilen ilgi, projenin ikinci etabının lansmanı 6 ay öne çekilmesini sağladı. İşte projenin ayrıntıları...

Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Nef ve İş GYO tarafından eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen Inistanbul Lokal Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık!

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte 18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi...

Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Nef İnistanbul Lokal'de 320 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef imzasıyla inşa edilen İnistanbul Lokal Topkapı'da bulunuyor. Projede lansman öncesi toplam 200 adet daire satışa çıkıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen projede 200 adet daire lansman öncesinde satışa çıkarılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi!

Yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Lansmanının 16 Eylül'de gerçekleşeceği proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Nef topkapı arazisinde payını artırdı Haberi

Nef topkapı arazisinde payını artırdı

Projeler geliştirmek- için bir araya gelen İş GYO ve Nef, Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınmış olan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50-yüzde 50 şeklinde paylaşılacak 


Yüzde 75 îş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış olan 80 bin metrekarelik arsanın, yüzde 25'lik kısmı 94 milyon Kentsel dönüşüm kapsammda sektöre katma değer kazandıracak projeler üretmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, geniş bir hedef kitlenin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek projesini Topkapı'da, daha önce mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın alman arsa üzerinde hayata geçirmeye bedel karşılığında, Nef'e devredildi. 


Böylece, Iş GYO ve Nef...