18 / 05 / 2024

nef vakfı nedir

nef vakfı nedir

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Vakfı, yanan köyleri yeniden inşa edecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği!

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası ile Nef'in 3 projesinden ev almak kolaylaşıyor. Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli... Peki Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef’ten öğrencilere burs desteği!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

Nef Vakfı ve YGA çocukları bilimle buluşturuyor!

Nef Vakfı, başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyasından elde edilen gelirle Türkiye genelinde 70 okula TWIN Bilim Setleri dağıtacak. 

Erden Timur baba oldu!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile eşi NEF Vakfı Başkanı Emine Timur'un Yusuf Kenan ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

nef vakfı nedir Haberi

nef vakfı nedir

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.


"Başkalarının dertleri ile dertlenmek... Hayattan aldığımızı hayata geri vermek... Nefes gibi can veren işler yapmak... Bir gönül hikayesi..."


Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emine Timur bu sözlerle tanımlıyor yaptıkları işlerin temel felsefesini. Öncelikle Nef bünyesinde hayata geçen, son iki yıldır ise Nef Vakfı çatısı altında süren çalışmaların hedefi, insana ve topluma değer katmak, destek vereni de, alanı da diriltmek.


Emine Timur, "Hayat bir nefesle başlar, bir nefesle sona erer. Aldığımız her nefesi vermekle yükümlü olduğumuz hayatta, sahip olduğumuz her şeyi paylaşma yükümlülüğüne inandık" diyor.


Kendini bir sosyal şirket olarak tanımlayan Nef, karının yüzde 51'ini Nef Vakfı'na bağışlıyor. Bu...