02 / 05 / 2024

nef yeni proje toplantısı

nef yeni proje toplantısı

Daha önce 4 Eylül Cuma günü yapılacak olan basın toplantısı Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur’un yurt dışındaki toplantı programı nedeniyle 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.

Nef basın toplantısı 4 Eylül'de!

Nef’in bu yılki başarılı performansını değerlendireceği ve yeni projelerini anlatacağı basın toplantısı 4 Eylül 2015 Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 211 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 211 konut ve 23 adet dükkanın yer aldığı bir yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerine son sürat devam eden Emlak Konut GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

nef yeni proje toplantısı Haberi

nef yeni proje toplantısı

Daha önce 4 Eylül Cuma günü yapılacak olan basın toplantısı Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur’un yurt dışındaki toplantı programı nedeniyle 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.


Türkiye’nin en yenilikçi, modern ve dinamik markası Nef, gayrimenkul sektörüne getirdiği farklı bakış açısı, patentli keşifleri, tasarım ve inovasyona verdiği önemle dünyadan takdir topluyor. Uluslararası arenada geliştirdiği projeler, dünyanın en önemli mimarlık firmalarıyla işbirlikleri, dünyaya know-how ihracı gibi sektörde ilklere imza atmaya devam eden Nef, büyümesinde de hız kesmiyor.


Nef’in bu yılki başarılı performansını değerlendireceği ve yeni projelerini anlatacağı basın toplantısı 16 Eylül 2015, Çarşamba günü...