28 / 04 / 2024

Nefes Alan Binalar İçin İklimlendirme Paneli

Nefes Alan Binalar İçin İklimlendirme Paneli

İklimlendirme, Soğutma, Klima İmalatçıları Derneği Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli yarın düzenlenecek...

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Doların değer kaybetmesi gümüşe yaradı! Gümüş tozu dumana kattı!

Gümüş fiyatları 26 Ekim 2022 Perşembe günü yükselişe geçti. ABD doların değer kaybetmesi ile nefes alan gümüş değer kazanarak tozu dumana kattı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 26 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir?

1319 sayılı Emlak Vergi Kanununa göre Türkiye sınırları içerisinde yer alan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir? İşte tüm merak edilenler...

Binaların bodrumundaki bahçeler ortak alan mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binaların bodrum katındaki bahçelerin ortak alan olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Ziraat GYO İstanbul binalarının değeri ne kadar?

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'da yer alan binalarına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte Ziraat GYO'nun İstanbul binalarının değeri...

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Antalya'da riskli binalar analiz edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yer alan binaları analiz etmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi risk analizinde İMO ile ortaklaşa çalışma gerçekleştirecek.

Hasarlı binalar ile ilgili yeni öneri!

TBMM’nin hazırladığı yeni deprem yol haritasında başta İstanbul olmak üzere riskli bölgelerin belirlenmesi ve bu bölgelerde yer alan binaların satışının önlenmesini talep etti. 

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Gazze'de emlak sektöründeki zarar 25 milyon dolara ulaştı!

Gazze'de yerle bir alan binalar emlak sektöründe de büyük zarara neden oldu. Gazze saldırılarında emlak sektöründe yaşanan zararın 25 milyon dolar olduğu bildirildi.

Nefes Alan Binalar İçin İklimlendirme Paneli Haberi

Nefes Alan Binalar İçin İklimlendirme Paneli

İklimlendirme, Soğutma, Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) yarın (2 Ekim 2018 Salı) “Mimari Tasarımda İklimlendirme’’ konulu bir panel düzenliyor. 

Yapı Medya İletişim’in Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’de düzenlediği etkinliğe, sektör profesyonelleri, akademisyenler ve öğrenciler katılacak.

Etkinlik Taner Yönet - İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yönet'in hoşgeldiniz konuşması ile başlayacak. Fortune Türkiye Yayın Direktörü Cüneyt Toros'un moderatörlüğünde gerçekleşecek Nefes Alan Binalar İçin İklimlendirme Paneli'nde ise Rönesans Gayrimenkul Yatırım Teknik Direktörü Burak Rıza Toraman, Ünder Mimarlık Kurucusu Burak Ünder, Swanke Hayden Connell Mimarlık Genel Müdürü Burcu Şenparlak, Rota Mühendislik Kurucusu İlker Devrim Atalay, mimaristudio Kurucu Ortağı Önder Kul...