20 / 05 / 2024

Nehir Granit Yapı adres

Nehir Granit Yapı adres

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Nehir tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Arslan tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

A7 Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Hertaş Granit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hertaş Granit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Caner Karabiber ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu. 

İstanbul 3. Havalimanı'nın graniti Van'dan

Van'daki ocaklardan çıkarılan ve bir mermer fabrikasında işlemlerden geçtikten sonra kullanıma hazırlanan granit, yapımı süren İstanbul 3. Havalimanı'nda kullanılacak. Sipariş edilen 14 bin metrekarelik granitin bir kısmı hazırlanıp İstanbul'a gönderildi.

Nehir Granit Yapı adres Haberi

Nehir Granit Yapı adres

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a) İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...