08 / 07 / 2024

Neil Thomas Atelier One

Neil Thomas Atelier One

Neil Thomas, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki ünlü İngiliz Mimar Neil Thomas kimdir? İşte biyografisi...

Volkswagen'de çanlar çalıyor: Kemer sıkma kararı alındı

İddiaya göre; Volkswagen CEO’su Thomas Schafer, yapılan bir toplantıda kemer sıkma kararı aldıklarını tüm yöneticilere ilan etti. İşte detaylar...

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fed Başkanı enflasyonu düşürmeye kararlı! İşte Merkez Bankası’nın yol haritası!

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, Merkez Bankası’nın enflasyonu düşürmeye kararlı olduğunu dile getirdi.

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

Milyarderlerin serveti 4,1 trilyon dolar daha arttı!

Fransız ekonomist Thomas Piketty tarafından kurulan bir gruba göre, milyarderlerin küresel refahtan aldığı pay koronavirüsü salgını sırasında rekor seviyeye ulaştı. 

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10  bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kocataş tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Seda Ekşi ve Yusuf Ekşi oratklığında kuruldu.

Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?

Capital Dergisi yazatı Thomas Frey, bu ayki köşesinde ''Alışveriş merkezlerinin sonu mu geldi?'' konulu yazısını kaleme aldı...

Kendi imkanlarıyla eski karavanı eve dönüştürdü!

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Kendra Ann Thomas satın aldığı ikinci el karavanı kendi imkanlarıyla adeta bir eve çevirdi...

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Neil Thomas Atelier One Haberi

Neil Thomas Atelier One

Neil Thomas kimdir?


Atelier One Yöneticisi Neil Thomas, Birleşik Krallık'ta en yenilikçi mühendislik firması olarak nitelendirilen Atelier One'ın direktörü. 


Atelier One, zorlayıcı projeler konusunda uzmanlaşan strüktürel mühendislik firması olarak uluslararası bir üne sahip. Mimarlar, tasarımcılar ve sanatçılarla yaptıkları işbirliği şu ana kadar, Gardens by the Bay (Grant Associates & Wilkinson Eyre ile birlikte), Londra 2012 Olimpiyatları Açılış Seremonisi, Cloud Gate (Anish Kapoor ile birlikte) ve U2'nun 360 Derece Dünya Turu için ‘The Claw’ Sahnesi (Mark Fisher ile birlikte) gibi pek çok ilginç sonuç ortaya çıkardı. Neil'ın Birleşik Krallık ve Amerika'da, aralarında Yale Üniversitesi'nde ziyaretçi profesör olmak gibi pek çok eğitim kurumunda önemli ünvana sahip. En son eş-yazarlık yaptığı kitabı Liquid Threshold (Akışkan Eşik), bir dizi olağanüstü projenin kompleks zorluklarına ışık tutuyor. 


Alanının...