05 / 05 / 2024

Nejdet Uysal

Nejdet Uysal

İlçede altyapı sorunu kalmaması hedefine yönelik çalışmaları sürdürürken, sosyal tesis yapımına da ağırlık verdi. Başkan Nejdet Uysal, ilçenin kurtuluş günlerini hatırlatan 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mevlüt Uysal tarafından kuruldu.

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli İle  Osman     Özbolat  tarafından kuruldu.

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan ve Halil Özkan ortaklığında kuruldu.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Merkez Bankası Başkanı Uysal'dan faiz mesajı!

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyon ve para politikasında ince ayar yapılması gereken bir döneme geçtiklerini aktardı.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Murat Uysal: TCMB olarak İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacağız!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, "İstanbul Finans Merkezi'nde bizim yerimiz var, orada binamız yapılacak, bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Buranın tamamlanması halinde taşınma süreci gerçekleşebilir" dedi...

Murat Uysal: Para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerekiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Merkez Bankası Başkanı Uysal: İktisadi faaliyetteki toparlanma sürecek!

Merkez Bankası Başkanı Uysal, Önümüzdeki dönemde risk primi ve finansal oynaklıkların azalacağını bununla birlikte iktisadi faaliyetteki toparlanmanın süreceğini söyledi.

Nejdet Uysal Haberi

Nejdet Uysal

İlçenin Memiş Mahallesi 8 Eylül Çamlığındaki kafeterya yapımında, sıranın çevre düzenleme çalışmalarına gelindiği öğrenildi. Sosyal donatı alanların alanın artırılmasına önem verdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Yeni bir peyzaj düzenlemesi tamamlanınca vatandaşların boş zamanlarını rahat geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri bir alan oluşturuyoruz. Kafeterya binasının ardından başlayan çalışmalar kapsamında kaldırım, çocuk oyun parkı, çim ekimi ve oturma alanlarının düzenlemesi tamamlanmak üzere" dedi.


Burhaniye'nin çok sayıda mahallesine yapılan çok amaçlı binaların beğenildiğini kaydeden Başkan Uysal, sosyal alanların daha fazla olması için çaba gösterdiklerini söyledi.


Yeni...