29 / 04 / 2024

Nejla Aktan

Nejla Aktan

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaynarca'da, Nejla Aktan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Nefes Yapı Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu! 

Nefes Yapı Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Nilal Nejla Ezin tarafından kuruldu.

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

İnşaatta monarşi sistemi! Kuşaklar arası yönetim!

Aile şirketlerinde her 25 yılda bir nesil yenileniyor. İnşaat, gayrimenkul, turizm alanında faaliyet gösteren birçok şirketin başındaki isim kuşaktan kuşağa değişiyor...

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Feyza Aktan’dan ev tartışmalarına son nokta!

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan hakkında evini gasp ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu iddialar hakkında Feyza Aktan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Dizdar Global İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizdar Global İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aktan tarafından kuruldu.

Nejla Aktan Haberi

Nejla Aktan

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Nejla Aktan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi iş konusu;1-  inşaat malzemeleri demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik marley vb            alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-  her türlü metal malzemenin alım satımını yapmak  3-  Paslanmaz demir saç alüminyum ve diğer metaller ile konusu ile ilgili her nevi metal sentetik ve  katı mamul profil ve diğer metal            alımını satımını ithalatını ihracatını yapmak . 4-  demir saç bakır pirinç krom kalay ve diğer metal malzemelerin alım satım ve pazarlamasını...