08 / 05 / 2024

Nelly Rodi

Nelly Rodi

Ev tekstili alışverişine çıkanlar hak verecektir. 20 yıl önce çeşit sınırlı, 'farklı' olan pahada ulaşılmazken, artık cıvıl cıvıl mağazalar var

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Bingöl tarafından kuruldu.

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rodi Kayım tarafından kuruldu.

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Emlak Vergisi'nde 2020 lüks konutlar için milat olacak!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Lüks Konut Vergisi'ni yorumladı. Kayım, özellikle “süper lüks” konutları için ödenecek “Lüks Konut Vergisi” için yapılacak değerleme haritalarının önemine dikkat çekti... 

Faiz indi konut talebi arttı!

Konut kredi faiz oranlarının inmesi konut talebini patlattı. Emlak uzmanı Rodi Kayım, "Faiz indirimi sektöre ilaç gibi geldi. Bu oranların devam etmesi alt ve orta gelirde olup da ev sahibi olmak isteyenler için fırsat" dedi...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çakır, Rodi Kayım ve Yeliz Toprak ortaklığında kuruldu. 

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Othman tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Akad Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rodi Yılmaz tarafından 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

Emlak uzmanları kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Emlak uzmanları nereye yatırım yapılması gerektiğini anlatacak!

Emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Hangi bölgelere yatırım yapılması gerektiğini anlatacak.

Rodi Yapı Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi Yapı Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Milazim Aslan, Azat Aslan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Örnek İş Merkezi'nde kuruldu.

Erol Hacıoğlu'dan Graniser açıklaması!

Daha önce aynı grup bünyesinde yer aldığı Rodi Mood hakkında iflas kararı alındığı için Graniser Genel Müdür'ü Erol Hacıoğlu iflas ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak Graniser'den bahsetti...

Nelly Rodi Haberi

Nelly Rodi

Siz her mevsim evinizi yeniden dekore ediyor musunuz?


Selim İleri: Yaşadığım İstanbul'da anlatıyor: 'Mefruşatçıların vitrinlerinde, mevsimler birer dekor olup çıkardı. Kış yaklaşınca, penceresinden kar yağışı görünen, perdeleri göz kamaştırıcı, ille şömineli oda. Yaz yaklaşırken, mavi gökyüzüne uçuştu uçuşacak beyaz tüller. Sonra ilkbaharda yapraklanmış, çiçeklenmiş dallarla haşır neşir başka pencere, başka tüller, başka perdeler. O zamanlar her mevsim için perdelerin farklı olduğunu düşünür, evimizdekilerin hep aynı kalışına üzülürdüm.'



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık ile sohbetimizde aklıma geldi, Selim İleri'nin satırları.


Türkiye'nin ev tekstili üretim hacmi yıllık 15 milyar dolar. 8-9 milyar dolarlık kısmı iç piyasada satın alınıyor, 5-6 milyar dolarlık kısmı da ihraç ediliyor.


Yaşar Küçükçalık 'Son 10 yılda ezberler bozuldu, iç piyasa çok hareketlendi' diye anlatıyor.


Hükümetin 2023...