30 / 04 / 2024

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi izmir

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi izmir

Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı. Avcı, İzmir'in de bu süreçte eğitim altyapısı bakımından hızla geliştiğini ve hızla gelişmeye de devam ettiğini dile getirdi.

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan 11 Kasım 2019'dan sonra çalışamayacak!

İNTES Başkan Vekili Gürhan Özdemir, 1 Kasım 2019'dan itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmayan inşaat işçilerinin şantiyelerde çalıştırılamayacağını açıkladı.

İnşaat işçilerine Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu!

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından inşaatta çalışan işçiler için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirildi.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alması şart!

Mesleki yeterlilik belgesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca,mesleki yeterlilik adına verilen bir belge. Emlak danışmanlarının da bu belgeyi alması gerekiyor.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi izmir Haberi

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi izmir

Milli Eğitim Bakanı Avcı, İzmir'de

- Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı

- "12 yıldan beri bütçedeki en büyük pay Milli Eğitime ayrılıyor ve nerede bir toplu açılış olsa buradaki en büyük pay da milli eğitim kurumlarımızın, okullarımızın, pansiyonlarımızın açılışı oluyor"



 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, son 12 yılda bütçeden en büyük payın Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıldığını ve bu sayede eğitim altyapısı anlamında büyük ilerleme kaydedildiğini bildirdi.


Avcı, Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışında, Milli Eğitim Bakanı olarak hemen her gün çeşitli programlara katıldığını bu programlar içinde en fazla okul açılışlarında mutluluk duyduğunu ifade etti.


Milli Eğitim Bakanlığı'nın son 12 yılda Türkiye Cumhuriyeti bütçesinden en fazla pay...