26 / 08 / 2024

 neo florida homes fiyat 2017

 neo florida homes fiyat 2017

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca fiyat listesi!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de 3 blok halinde yükselen Neo Park Bolluca 20 daireden meydana geliyor. Neo Park Bolluca fiyat listesi 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Bengü Acarkent'tek villasını Hello Fashion Homes dergisine açtı!

Bengü Beykoz-Acarkent oturduğu villasının kapılarını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Florida'da evler yeniden inşa edilecek!

ABD'nin Florida eyaletinde İrma kasırgasına karşı Florida Valisi Rick Scott’un olağanüstü hal ilan etmesinin ardından çağrıda bulundu. Scott, ''Evinizi yeniden inşa edebiliriz. Ancak hayatınızı yeniden inşa edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Neo Golden Palms'da yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alın Başgül Yiğiter tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

 neo florida homes fiyat 2017 Haberi

 neo florida homes fiyat 2017

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi Florida Orlando'da hayata geçiriliyor.  21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde her bir evin kendisine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor.

Her türlü ev ve site konforuna sahip Neo Golden Palms'ta 5 farklı ev modeli bulunuyor: Sunset Palm (4 Oda), Silver Palm (6 Oda), Emerald Palm (7 Oda), Emerald Palm (8 Oda), Diamond Palm (9 Oda).  Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.   1. fazı tamamlanan Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı. 

Projede yer alan Club House Ağustos 2017’de tamamlandı. Club House’da büyük bir havuz, spor salonu, lounge alanı, concierge servisi ve bir köpek parkı bulunuyor.

Neo Golden Palms nerede?
 

Disneyland’a 10,  Premium Outlet Mall’a 15,  Convention Center ve Seaworld’e 20, Universal Studios’a...