10 / 05 / 2024

Neo Yapı yalıkavak projesi

Neo Yapı yalıkavak projesi

Neo Yapı, 25-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk sektörü zirvesine Bodrum Yalıkavak’taki yeni projesi Nicchia ile katılıyor.

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam başladı!

Muğla Bodrum'da Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Yalıkavak'ta yaşam başladı. Ayrıca, projeden ev almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim ve 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de kuruldu. 

Neo Yapı yalıkavak projesi Haberi

Neo Yapı yalıkavak projesi

Neo Yapı, Bodrum’un bir “Niş” projesi olarak Yalıkavak’ta hayata geçen Nicchia projesinden ilham alınarak tasarlanmış özel standı ile fuarda boy gösteriyor. Neo Yapı, fuar boyunca, başta Türkiye’den olmak üzere 9 seneden bu yana fuarın ve zirvenin katılımcıları arasında yer alan AbuDabi, Ürdün, Suudi Arabistan gibi 200’ün üzerinde körfez ülkesinin yanı sıra Azerbeycan, İngiltere ve Almanya gibi dünyanın seçkin acentelerinden davetlileri ve yatırımcıları ağırlayacak. Fuar, 2 gün süresince 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.


Bodrum Yalıkavak'da bir “niş” proje: Nicchia!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca gibi İstanbul’un gelişen ve değer kazanan bölgelerinde 200 bin metrekareden fazla konutu planlayıp hayata geçiren Neo Yapı, şimdi de Dünya’da butik yaşam bölgesi olarak kabul edilen Yalıkavak’ta çok özel bir projenin altına imzasını atıyor. Bodrum projeler serisinin bir başlangıcı...