28 / 04 / 2024

Neo Yapı Yalıkavakta Nicchia projesini hayata geçirdi

Neo Yapı Yalıkavakta Nicchia projesini hayata geçirdi

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak bölgesinde 47 dönüm arazi üzerinde 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Solmaz tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de kuruldu. 

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Neo Yapı Yalıkavakta Nicchia projesini hayata geçirdi Haberi

Neo Yapı Yalıkavakta Nicchia projesini hayata geçirdi

Yeşil enerji esas alınarak oluşturulan ekolojik hayat konseptini akıllı ev teknolojileriyle buluşturan proje, bölgede bir ilk olma özelliği taşıyor. Nicchia projesi hakkında bilgi veren Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, Nicchia projesinin, sadece Neo Yapı tarafından değil, sektör ve yatırımcılar tarafından “çevreci ve akıllı ev teknolojilerini bir arada sunan” Bodrum’daki ilk butik proje olarak kabul edildiğini söyledi.


12 milyon dolar yatırım değeri


Projenin 47 dönümlük arazi üzerinde konumlandığını ve 12 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu dile getiren Aydın şöyle konuştu: “Nicchia projesi, doğada açılan nişlere yerleştirilmiş 11 adet müstakil villadan oluşuyor. Bodrum’da yer alan konut projelerinden çok farklı bir noktada olmamızın sebebi sadece butik bir proje olmamız değil projemizde yeşil enerjiden güç alan ekolojik hayat tarzını akıllı ev teknolojileriyle...