06 / 05 / 2024

NeoGölpark projesi

NeoGölpark projesi

İlk kez Neo Yapı tarafından hayata geçirilen 1 +1,2+1 ve 3+1 toplam 26 adet 'Studio Office' konsepti ile satılan projede, dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL, Studio Office'lerin metrekare fiyatı ise 5 bin TL'den başlıyor

NeoGölpark İstanbul Evleri 3. Köprü ile ön plana çıkıyor!

Neo Yapı, Bolluca'da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor

NeoGölpark'ta 1 milyon 200 bin TL'ye villa! 2015'te teslim!

Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor....

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Gülpark Yaşam nerede?

Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası ‘nda hayata geçiliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Gül Yapı Gülpark Yaşam projesi 564 adet daireden meydana geliyor.

Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri Gül Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Gülpark Yaşam projesi 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Esenyurt Gülpark Yaşam nerede?

Gülpark Yaşam fiyat listesi!

564 adet daireden meydana gelen Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Gülpark Yaşam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Gülpark projesi iletişim!

Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016’da gerçekleşeceği Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta inşa ediliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor.

Gülpark Yaşam'da 12 ay ödemesiz kredi imkanı!

Gülpark Yaşam projesi Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt'ta hayata geçti. 60 ay 0 faiz imkanlarıyla sahip olduğunuz Gülpark Yaşam Evleri, 12 ay boyunca kredinizi ödüyor.

Gülpark Yaşam Evleri'nde 159 bin TL'ye daire!

Gülpark Yaşam Evleri projesi Gül Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 60 ay vadeye sıfır faizle konut sahibi olunabilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.

NeoGölpark projesi Haberi

NeoGölpark projesi


Neo Yapı'nın istanbul Bolluca'da yatay konseptte inşa ettiği NeoGölpark İstanbul projesinin ticari alanı NeoCenter ile 'Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümü satışa sunuldu. 10 adet kiralanabilir dükkân ve ilk kez Neo Yapı tarafından hayata geçirilen 1 +1,2+1 ve 3+1 toplam 26 adet 'Studio Office' konsepti ile satılan projede, dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL, Studio Office'lerin metrekare fiyatı ise 5 bin TL'den başlıyor. Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümünde ise 39 müstakil ev bulunuyor. 195 metrekare ve 4 +1 konutların yer aldığı projede konutların fiyatı ise 1 milyon 300 bin TL'den...