01 / 05 / 2024

NeoGölpark'ta 1 milyon 200 bin TL'ye villa! 2015'te teslim!

NeoGölpark'ta 1 milyon 200 bin TL'ye villa! 2015'te teslim!

Firma: Neo Yapı

Proje: NeoGölpark İstanbul

Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor....



120.000 ağaçlık doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen  NeoGölpark İstanbul  Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park kadar projeye yeni eklenen Akasya Park’la da ev sahiplerine, şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

11 Mayıs’ta açılışı yapılan Akasya Park’ının içinde çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlaması hedeflenen çok özel bir golf akademisi, evleri tepeden seyretmeyi sağlayan, konforlu ve şık bir seyir alanı bulunuyor. 


Çocuklar tarafından 100 adet çam fidanı dikilerek daha da yeşillendirilen NeoGölpark İstanbul Evleri, Bolluca’ya kendi doğasıyla sahip çıkmanın önemini vurguluyor!

6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, her eve düşen geniş yeşil alanı ve proje kapsamındaki özel konumlandırması ile ilgi görmesinin yanı sıra şehrin en büyük yatay projelerinden biri olarak da öne çıkıyor.


Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri,  Kemerburgaz – Göktürk’e sadece 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.


Şehrin büyüme eğilimi göz önünde bulundurularak tercih edilen Bolluca, Yeni Şehir İstanbul / Kanal İstanbul ile ortaya çıkan gelişme süreci ve Türkiye’nin en büyük ihalesi ile hayata geçirilen yeni hava limanı ile ön planda… NeoGölpark İstanbul Evleri de burada yer alan tek yatay konut projesi olarak ve yeni havalimanına olan yakınlığı ile yatırım değeri her geçen gün daha da artan en önemli noktalardan…


Telefon: +90212 685 08 07

Web: www.neogolparkistanbul.com



projeye sor



Geri Dön