06 / 05 / 2024

NeoGölpark fiyatları

NeoGölpark fiyatları

Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı’ nın NeoGölpark İstanbul Evleri için geliştirdiği N Tipi evler sunduğu kompakt ve konforlu yaşamlarla ilgi görüyor...

NeoGölpark İstanbul Evleri 3. Köprü ile ön plana çıkıyor!

Neo Yapı, Bolluca'da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor

NeoGölpark'ta 1 milyon 200 bin TL'ye villa! 2015'te teslim!

Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor....

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece satılık!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığının Küçükçekmece Sefaköy'de inşa etmekte olduğu Gülpark Suits projesinde fiyatlar 351.000 liradan başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits güncel satış fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits güncel satış fiyatları 3+1 dairelerde 351 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları!

Toplam 45 adet dairesi bulunan projede ödeme planına göre 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

NeoGölpark fiyatları Haberi

NeoGölpark fiyatları

120.000 ağaçlık doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen NeoGölpark İstanbul Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park’ın yanı sıra projeye yeni eklenen Akasya Park’la da, ev sahiplerine şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, her eve düşen geniş yeşil alanı ve bölgedeki özel konumlandırması ile ilgi görmesinin yanı sıra İstanbul’un en büyük yatay yaşam alanlarından biri olarak da öne çıkıyor.

Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile NeoGölpark İstanbul Evleri’nde kendini ilk defa gösteren, 2 katlı ve 5 + 1 olarak tasarlanan N tipi evler büyük ilgi görüyor. Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi evlerinin büyüklükleri 192 ile 378 m2 arasında...