06 / 05 / 2024

neomarin avm etkinlik

neomarin avm etkinlik

Çocuklar denizaltıyla mavi sulara dalıp, dev deniz canlılarının maketleriyle fotoğraf çektirmek için Neomarin' de buluşuyor. Neomarin AVM' de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor.

Neomarin AVM'de Haziran aktiviteleri başladı!

Neomarin Pendik AVM Çocuk Kültür Merkezi’nin Haziran aktiviteleri başladı...

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

Tuzla Anadolum İdol ödeme planı!

NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Viaport AVM’ye ise 7 kilometre uzaklıkta yer alan Anadolum İdol Rezidans 'ta 340 tane daireye yer veriliyor. İşte Tuzla Anadolum İdol ödeme planı...

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Neomarin Pendik AVM'de Çiçek ve Doğa etkinlikleri başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 6-27 Haziran tarihleri arasında “Çiçek ve Doğa” temasıyla çocuklarla buluşacak. Etkinlik, 3-14 yaş arasındaki tüm çocuklar için Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek...

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyor!

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyo. 2012 yılında kurulan ve Türkiye’de bir AVM içinde hizmet veren ilk Çocuk Kültür Merkezi olan Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Mayıs programı açıklandı.

neomarin avm etkinlik Haberi

neomarin avm etkinlik

16 - 27 Nisan arasındaki her gün Dev Deniz Canlıları’na ev sahipliği yapacak olan Neomarin Pendik AVM,  deniz temalı Nisan etkinlikleriyle yaza hazırlanmanın en iyi yolunu seçti! 


Neomarin Pendik AVM içindeki dev aktivite tüm hızıyla başlarken, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Nisan Programı da büyük bir özenle devam ediyor. Neomarin Pendik AVM içerisinde faaliyet gösteren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 26 Nisan’a kadar denize ve denizdeki yaşama dair her şeyi birer saatlik workshoplar halinde meraklılara sunacak. Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında katılıma açık kalacak olan Kültür Merkezi, AVM içindeki denizaltı gezisine uyumlu bir içerikle ilerleyecek. Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nin tüm etkinlikleri gibi 3-6 ve 7-14 yaş gruplarına ayrı ayrı hitap edecek olan workshoplar, Tasarım, Dönüşüm, Yaratıcı Drama, Kukla, Tasvir, Puzzle...