06 / 05 / 2024

neomarin mfo

neomarin mfo

Efsane grup MFÖ canlı performansıyla 14 Ağustos'ta NeoMarin AVM'de sevenleriyle buluşacak... 

Neomarin yılbaşında açık mı?

Neomarin, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin yılbaşında açık mı? Neomarin yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Neomarin 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Neomarin Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Neomarin, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Neomarin Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de!

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de. 23 Ocak Cuma günü, Ocak 2015 programını neşeli bir karne partisiyle kapatacak olan çocuklar, birbirinden keyifli hediyelerle uzun bir okul döneminin mükâfatını alacaklar.

Tuzla Anadolum İdol ödeme planı!

NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Viaport AVM’ye ise 7 kilometre uzaklıkta yer alan Anadolum İdol Rezidans 'ta 340 tane daireye yer veriliyor. İşte Tuzla Anadolum İdol ödeme planı...

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde tatile doğru!

2-23 Ocak arasındaki Cuma ve Cumartesi günlerini şenlendiren, farklı mı farklı, eğlenceli mi eğlenceli bir etkinlik programıyla müdavimlerine seslenen ÇKM, yarıyıl tatiline kadar sürecek olan yeni temasıyla hareket planını açıkladı.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi yeni sezonda sizlerle!

2014 Yaz Sanat Okulu’nu ihtişamlı bir sergiyle sona erdiren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 19 Eylül’de yeni sezonunu açıyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan süreç, çocuklar için yepyeni deneyimlerin merkezinde duracak.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Neomarin Pendik AVM'de Çiçek ve Doğa etkinlikleri başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 6-27 Haziran tarihleri arasında “Çiçek ve Doğa” temasıyla çocuklarla buluşacak. Etkinlik, 3-14 yaş arasındaki tüm çocuklar için Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek...

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyor!

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyo. 2012 yılında kurulan ve Türkiye’de bir AVM içinde hizmet veren ilk Çocuk Kültür Merkezi olan Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Mayıs programı açıklandı.

Gold, Pendik ve Gebze'de 2 dükkan açtı!

1991 yılından bu yana ‘Hesaplı Teknoloji’nin adresi olarak teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en avantajlı ödeme koşullarıyla sunan Gold Teknoloji Marketleri’nin Pendik Neomarin AVM ve Gebze mağazaları açıldı.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Neomarin AVM'de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor!

Çocuklar denizaltıyla mavi sulara dalıp, dev deniz canlılarının maketleriyle fotoğraf çektirmek için Neomarin' de buluşuyor. Neomarin AVM' de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor.

neomarin mfo Haberi

neomarin mfo

Yaz coşkusunu Pendik'e taşıyan NeoMarin AVM, eğlence dolu bir müzik festivali hazırladı. Her çarşamba ve cuma akşamı gerçekleşecek etkinlik, 22 Temmuz akşamı Bay J & Geveze'nin Fazla Mesai Orkestrası ile başlayacak ve 14 Ağustos'ta MFÖ konseriyle son bulacak. 

Çok sesli müzik NeoMarin AVM'de...
24 Temmuz'da caz müzik tutkunlarına  Hedikedi ile doyumsuz bir caz akşamı yaşatacak olan NeoMarin AVM' de 5 Ağustos'ta Zilzurna'nın farklı ritmleri yankılanacak. 29 Temmuz'da Curcuna Fasıl'ın müzikleriyle güzel bir fasıl akşamı geçirecek olan NeoMarin AVM ziyaretçileri, 31 Temmuz'da Dörtlü Jazz Grubu ve              7 Ağustos'ta Nefesli Çalgılar Grubu'yla farklı müzik tınıları dinlemenin keyfini yaşayacaklar. 

Muhteşem bir MFÖ  konseri...
NeoMarin AVM müzik festivali efsane grup MFÖ ile son bulacak. 14 Ağustos'ta canlı performanslarıyla muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak olan MFÖ, 21:30'da...