16 / 05 / 2024

Neorama Söğütözü iletişim

Neorama Söğütözü iletişim

Yeni Konak İnşaat imzasıyla yükselen Ankara Neorama Söğütözü projesinde ofisler 24 kattan oluşuyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Ankara Neorama Söğütözü teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karagöz tarafından kuruldu.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Söğütözü kentsel dönüşüm alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Söğütözü Mahallesi 16136/7 ve 16373/1 sayılı parsellere ilişkin kentsel dönüşüm ve gelişim alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Neorama Söğütözü iletişim Haberi

Neorama Söğütözü iletişim

Ankara Neorama Söğütözü projesinde toplam 92 ofis yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor.


Ankara Neorama Söğütözü projesi 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede kapalı otopark, lobi, resepsiyon, bekleme odası, butik AVM ve restoran gibi sosyal seçenek imkanları yer alıyor.


Ankara Neorama Söğütözü 24 kattan oluşuyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Yeni Konak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ankara Neorama Söğütözü ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL ile 7 bin 500 arasında değişiyor. Projedeki ofislerin teslimleri Haziran 2015 olarak planlanıyor. 



Neorama Söğütözü Ankara iletişim

Adres:Yaşam Sokağı 9.Kat No:68 Çukurambar/Ankara

Tel:90 312 215 98

Web: [email protected]

Tülay...