13 / 05 / 2024

Neoyapı Arazi Geliştirme

Neoyapı Arazi Geliştirme

Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi, Kadir Aydın Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile Neovista Çarşı'da kuruldu.

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Kahramanmaraş Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3459 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Tokat'ta Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Tokat İlinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar , 3458 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31379 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Fırat tarafından kuruldu. 

Neoyapı Arazi Geliştirme Haberi

Neoyapı Arazi Geliştirme

Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi, Kadir Aydın Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi iş konusu; Şirket merkezinden idare edilmek üzere satış ofisidir.


Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi adres: Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Neovista Çarşı N Blok,...