11 / 05 / 2024

Neptün Soyer mal varlığı

Neptün Soyer mal varlığı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer’le birlikte mal varlığını güncelledi. Çiftin 5 aylık süreçte mal varlığında herhangi bir artış olmadı...

Bankkart Lira nasıl kullanılır? Bankkart Lira kullanırken yapılması gerekenler nelerdir?

Bankkart Lira, Ziraat Bankası'nın bir uygulaması olarak öne çıkan bir sistemdir. Bu sistem, Ziraat Bankası kredi kartı veya banka kartı olan müşterilere biriken paraları farklı yerlerde kullanma imkanı sağlamaktadır. Bankkart Lira'nın anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan alışverişler kapsamında birike

Borsa İstanbul'dan altında 'Sınırlama' kararı! Deprem sonrası yeni önlem!

Altın ithalatı mal mukabili ödeme şekli ile yapılmayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde ise iade prosed

Fay Yasası çağrısı! “Gözlerimle gördüm!” diyen ünlü jeologdan dehşet ifadeler!

Büyük deprem felaketinden sonra, yaşanan ihmalkarlık ve aymazlıkların nelere mal olduğu ortaya çıktı. Depremden hemen sonra bölgeye giden uzman bir isim, “Fayın üzerinde kalan tek bir bina yok. Fay, alçak, yüksek demeden hepsini parçalamış” diyerek, üç ilçeyi tek tek saydı ve felakete nasıl davetiye

Mazot ve gübre desteği uygulaması nasıl olacak? Hesaplara yatırılan kredinin şartları neler?

Mazot ve gübre desteği için çiftçiye kredi kullandırılacak ancak kredi olarak tespit edilen meblağ Ziraat Bankası'nın anlaşmalı olduğu yerlerden gübre ve mazot alımı için kullanılacak. Bu yıl ilk defa uygulanacak destek kafaları karıştırdı. İşte detaylar ve yanıt bekleyen sorular

Enflasyon 24 yılın zirvesini gördü! Peki veriler ne anlam ifade ediyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ağustos ile ilgili fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Verilerde ağustosta enflasyona en  net katkının temel mal ve hizmet gruplarından geldiği, akaryakıt fiyatlarının düşüş gösterdiği vurgulandı.

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Tapuda bağış işlemi nasıl yapılır? Tapuda bağış işleminde masraf çıkar mı?

Bağış, hibe, bir bedel veya başkaca bir karşılık almaksızın bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesi işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Tapuda bağış işlemi nasıl yapılır? Tapuda bağış işleminde masraf çıkar mı? İşte tüm merak edilenler...

Tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Bağış, hibe, bir bedel veya başkaca bir karşılık alınmaksızın bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesi işlemine deniyor. Bu işlem tapu devirlerinde de yapılabiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

TCMB'den yeni tebliğ!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Mal ve Hizmet Tedarikinde Geç Ödemelerde Uygulanacak Temerrüt Faiz Oranı ve Alacağın Tahsili Masrafları için Talep Edilebilecek Asgari Giderim Tutarı Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Neptün Soyer mal varlığı Haberi

Neptün Soyer mal varlığı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, en son geçen yılın ekim ayında açıkladığı mal varlığını güncelledi. Geçen 5 aylık süreçte Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in mal varlığında herhangi bir artışın olmadığı görüldü. 

Sputnik News'te yer alan habere göre; Soyer’in mal varlıklarında, arsa bina, otomobil, kooperatif hissesi ile banka hesaplarındaki paralar yer alırken, altın ve mücevherat olmadığı gözlendi.

Soyer, mal varlığı beyanını İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan 'Bizİzmir' sitesinde paylaştı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu...