29 / 04 / 2024

Nergis Parkı yenilendi mi

Nergis Parkı yenilendi mi

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Konak İhsan Alyanak Parkı yenilendi!

İzmir Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı baştan aşağı yenilendi.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arkasında yer alan Davutpaşa Parkı Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarla, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek üzere yenilendi.

Cerrahpaşa'daki Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arka kısmında yer alan çalışma alanı uygulama öncesi Davutpaşa Spor Kulübü tarafından içerisinde spor sahası antreman alanı olarak kullanılan park yenilendi

Nergis Parkı yenilendi mi Haberi

Nergis Parkı yenilendi mi


Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak. Süs havuzları, özel ışıklandırma sistemleri kent mobilyaları ile Nergis Parkı, Karşıyaka'nın yeni çekim merkezine dönüştürülecek. Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nergis Parkı'nı yenilemek ve modern bir görünüme kavuşturmak için harekete geçti.


Park için, çocuklara ve yetişkinlere hitap edecek çalışma başlatan belediye, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak özel bir proje hazırladı. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Engelsiz çocuk oyun grupları da...