27 / 06 / 2024

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık kimin

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık kimin

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Can Bekar tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hyt İstanbul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hyt İstanbul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Houssam Eddıne Hawchar tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Gzl Grup Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzl Grup Danışmanlık Turizm Ticaret Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Gazal Güneş tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık kimin Haberi

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık kimin

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-KALİBRASYON VE MUAYENE 1-Her türlü enerji ve yan endüstriyel hizmetlerinde primer Frekans kontrol muayeneleri, sekonder frekans kontrol muayeneleri, Reaktif güç kontrol muayeneleri, oturan sistemintoparlanması muayeneleri yapmak ve ilgili kanun, mevzuat ve standartların çerçevesinde muayene hizmetleri vermek, almak testler yapmak, yaptırmak ve hizmetlerde bulunmak, ayrıca Türkak,Sanayi Bakanlığı ve TSE Kurumu tarafından izin verilen her türlü kalibrasyon,tartı ve teraziler dahil muayene,danışmanlık ve eğitim hizmetlerini vermek bunların hizmetlerinde, denetimlerde ve danışmanlıkta bulunmak VE anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve...