03 / 05 / 2024

Neşet Yalçın evi

Neşet Yalçın evi

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Migros ayçiçek yağı ve et kampanyasını duyurdu! Fiyatlar dip yaptı! 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve et fiyatlarının kampanyasını duyurdu. Peki Migros'ta hangi et çeşitleri indirime girdi? Migros'ta ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Ydepo İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ydepo İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Farut Neşet Yalçın, Ahmet İsmail Yalçın ve Ressan Öcal ortaklığında kuruldu. 

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Asdepo İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdepo İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Alaeddin Yıldırım, Ahmet İsmail Yalçın, Emine Hatice Öcal, Faruk Neşet Yalçın ve Ressan Öcal ortaklığında 3 milyon 485 bin TL sermaye ile Maltepe'de kuruldu.

Neşet Yalçın evi Haberi

Neşet Yalçın evi
Evin dekorasyonuna İç Mimar Murat Atabarut'un imza attığını söyleyen Şirin Yalçın duvarları 19'uncu yüzyıla ait Floransa resimleri, Osmanlı tabloları ve çağdaş sanat eserleri ile süslemiş. Sosyetik güzel yalılarında şık davetler...