29 / 04 / 2024

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.



Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı. 


Türkiye'nin en büyük konut firmalarının birbirinden önemli projelerinin yer aldığı fuarda Orhangazi'de Beyttürk İnşaat tarafından yapılacak olan 'Lake 360 Projesi'nin de yer aldığı standı ziyaret eden Başkan Çağlayan, burada Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Engin Barman ile bir araya geldi. Çağlayan, fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm standını ziyaret edip Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Küçükçekmece Belediyesi'nin eski başkanı Aziz Yeniay ile de görüştü. 


GÖZLER ÇAĞLAYAN'DA


 Fuar ziyareti esnasında çok sayıda ulusal medya kuruluşu, haber ajansı ve televizyon kanalına da röportaj veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'yi ve ilçenin değerlerini anlattı. Başkan Çağlayan, Orhangazi'nin Marmara'nın en özel coğrafyasında yer aldığını belirterek, "Özellikle Osmangazi Köprüsü ile birlikte Orhangazi yatırımcının en gözde bölgelerinden birisi olmaya başladı. Biz de geleceği planlarken Orhangazi'yi bir cazibe merkezi olarak düşünerek buna göre adımlarımızı atıyoruz" dedi. 


Çağlayan son dönemde Orhangazi'de yatırım yapmak isteyen bir çok yatırımcı ile de karşılaştıklannı belirterek, İznik Gölü, termal sıcak suyu, doğal güzellikleri ile Orhangazi'nin geleceğin en önemli merkezlerinden birisi olacağına da inandıklarını belirterek, "Yatırımcının planlamalarının yanı sıra biz de yerel yönetim olarak özellikle turizm altyapısı oluşturmak, buna bağlı olarak özellikle termal sağlık turizmi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" görüşlerine yer verdi.


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön