14 / 05 / 2024

Neşet Çağlayan açıklamaları

Neşet Çağlayan açıklamaları

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Çiftçiler dikkat! TMO fiyatları erken duyuracak mı?

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TMO’nun 2023 dönem hububat alım fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak?

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret belli oldu mu? 2023 asgari ücret ne kadar? Asgari ücret ne zaman açıklanacak?

Çalışan herkesin bir numaralı gündem maddesi olan asgari ücrete dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki, AKP Parti hükümetinden asgari ücret ile ilgili kim, neler dedi? Asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar…

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu? Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar…

Milyonlarca emeklinin gündeminde "2022 yılında emekli zammı ne kadar olacak ve zam oranı ne zaman açıklanacak? " sorusu yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama geldi. İşte detaylar...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak? Ulaştırma Bakanı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaların hız kesmeden devam ettiği hızlı tren hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki hangi yüksek hızlı tren hattı ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Santa Harabeleri’ne inşa edilen bina taşla kaplandı!

Gümüşhane'nin Dumanlu köyü sınırları içerisinde yer alan arkeolojik doğal sit alanı Santa Harabeleri’ne inşa edilen 2 katlı tuğla binanın dış cephesi taşla kaplandı.

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 77 adet konut bulunuyor.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Sincan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sincan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.250 adet daire yer alıyor.

Neşet Çağlayan açıklamaları Haberi

Neşet Çağlayan açıklamaları

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı. 


Türkiye'nin en büyük konut firmalarının birbirinden önemli projelerinin yer aldığı fuarda Orhangazi'de Beyttürk İnşaat tarafından yapılacak olan 'Lake 360 Projesi'nin de yer aldığı standı ziyaret eden Başkan Çağlayan, burada Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Engin Barman ile bir araya geldi. Çağlayan, fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm standını ziyaret edip Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Küçükçekmece Belediyesi'nin eski başkanı Aziz Yeniay ile de görüştü. 


GÖZLER ÇAĞLAYAN'DA


 Fuar ziyareti esnasında çok sayıda ulusal medya kuruluşu, haber ajansı ve televizyon kanalına da röportaj veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'yi ve ilçenin değerlerini...