27 / 06 / 2024

Nesim İpekel

Nesim İpekel

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te Cem Pekel tarafından kuruldu.

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Laltal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Milal Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Mois Kohen, Nesim Kohen, Fani Benbanaste ve Vladi Benbanaste ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları maliyetlerdeki artışlardan nasıl etkilendi?

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, inşaat girdi maliyetlerindeki yükselişi konut alıcılarına yansıtmamak amacıyla sektör temsilcilerinin bugüne kadar büyük çaba gösterdiğini belirtti. Nesim Ekinci, artışların fiyatlara yansıtıldığını ve yükselişin sürdüğünü dile getirdi.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Hollanda gayrimenkul sektörü için fırsat taşıyor!

Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Aşkın Pekel, 'Hollanda Pazarı ve Ticaret Fırsatları'nda Hollanda'nın inşaat sektörü için fırsat taşıdığını dile getirdi. 

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Nesim İpekel Haberi

Nesim İpekel

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1) Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,  lokanta, kafeterya, çay bahçesi,konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  2)...